Swap-lån

Hovedelementet i et Swap-lån er muligheden for at ”swappe” fra en ydelse til en anden under lånets løbetid. Man optager kort sagt et lån med visse specifikke egenskaber, hvorefter man ved at købe det selvstændige produkt, Swap, kan udskifte disse med andre ydelser.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Har du f.eks. i første omgang valgt et lån med en fast rente, kan du i en given periode vælge at erstatte denne med en variabel. Omvendt kan du bl.a. også vælge at konvertere det danske lånebeløb til en fremmed valuta, ligeledes i en kortere periode. Fordelen er, hvis Swap-renten er lavere end den, som kreditforeningen tilbyder dig.

Swap er ment som en tillægsydelse til de låntagere, der ønsker at generere en økonomisk gevinst i en korterevarende periode, og som desuden er risikovillige. Swap-lånet er nemlig ikke uden risici. Man risikerer f.eks. rentestigninger i den periode, hvor man har ”swappet” sin ydelse, eller at den fremmed valuta faktisk bliver mere værd, end det danske beløb man har lånt, hvorfor man pludselig skylder mere væk, når Swap-perioden udløber.

Pengemarkedet er en dynamisk størrelse, og det kan derfor være svært at vide, hvordan udviklingen kommer til at forløbe over eksempelvis et år. Swap-aftalen kan som regel ikke omlægges.