Lån penge online

Bankens afslag på din låneansøgning, behøver ikke nødvendigvis at betyde, at du skal sætte alle dine drømme på standby. Du kan naturligvis prøve lykken i andre fysiske banker, men har du brug for pengene inden for en kort tidsramme, kan det være en idé at tjekke de online låneudbydere.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Her er ansøgningsfristen kort, hvorfor du også hurtigere kan få udbetalt det ønskede beløb, hvis din ansøgning godkendes. Betalingsanmærkninger i RKI samt en lav indkomst kan besværliggøre processen.

Hvad koster det så at låne? Svaret er ikke entydigt, og som på alle andre markeder, er også lånemarkedet præget af både gode og dårlige tilbud. Det gælder derfor om at spore sig frem til det bedste online lånetilbud, gerne hos en udbyder med et godt renommé.

Sammenlign online lån

Sammenlign gerne de enkelte tilbud. Især de årlige omkostninger i procent (ÅOP), da de iberegner samtlige låneomkostninger, og ikke kun selve rentesatsen. Lad dig derfor ikke forføre af lave renter på et online lån, men tjek i stedet de reelle omkostninger i form af ÅOP.

Mange pålidelige og velkendte låneudbydere tilbyder nu også online lån, og du bør derfor ikke være nervøs for at lån penge online. Brug blot din sunde fornuft.