Hvilke lånemuligheder har jeg?

For mange begynder jagten på et billigt lån i den lokale bank eller realkreditinstituttet. Det er dog et faktum, at det er blevet langt sværere end tidligere at låne grundet finanskrisen. Desuden kan både alder og indtægt spille ind på bankerne og realkreditinstitutternes lyst til at udlåne penge. Siger banken nej til din låneansøgning, er det måske tid til at kigge på de online lånemuligheder.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Sammenlign lånemuligheder online

Det online lånemarked er ret broget, hvorfor det altid er værd at være på vagt. Men overordnet set er det både sikkert og anerkendt at låne penge via de online långivere. Det vil typisk være en smule dyrere end almindelige banklån, især hvis man optager mindre forbrugslån med høje årlige omkostninger i procent (ÅOP). Et godt tip er derfor at sammenligne omkostninger og lånebetingelser.

Via en online og lettilgængelig ansøgning kan lånet godkendes inden for 15 minutter, og den endelige aftale kan ofte underskrives via NemID.

Inden for få dage bliver pengene indsat på din konto, og de er herefter til fri disposition. Dét er nemt, men det er som sagt ikke helt gratis at låne på denne måde, så sørg for at undersøge dine forskellige lånemuligheder, både online og fysisk.