Lån i friværdi

Måske har du allerede hørt om andre boligejere, der låner i deres boligs friværdi, men har stået undrende tilbage og spurgt dig selv, om du mon også kunne gøre dette?

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Det hele afhænger af, hvilken værdi din bolig repræsenterer – set i forhold til de aktuelle ejendomsvurderinger – samt det beløb, du har lånt i boligen.

Friværdien findes kort sagt ved at fratrække din boligs værdi fra din gæld i boligen. Du skal imidlertid huske på, at du kun kan belåne din bolig med op til 80% i forbindelse med et realkreditlån.

Du kan finde flere gratis friværdiberegnere på nettet, hvor du kan regne på din friværdi og tjekke op på, om du har mulighed for at låne i din friværdi. Er det tilfældet, vil denne type lån oftest være noget billigere end andre realkreditlån og er derfor en attraktiv løsning for mange boligejere.

Vælger du at låne i friværdien, har du mulighed for at disponere beløbet efter eget ønske. Der er således ingen, der siger, at pengene skal bruges på din bolig. Du er velkommen til at tage på en rejse til sydens sol eller på slædetur i Grønlands smukke natur, hvis det er din drøm.