Sammenligning af banker

Det kan være en rigtig god idé at se sig godt for, inden man optager et lån. Der kan nemlig være uhyggeligt mange penge at spare, blot ved at undersøge markedet.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Sammenligning af banker – et godt tip!

Denne research indbefatter, at man ser nærmere på de forskellige låneudgifter, og at man desuden sammenligner långiverens konkrete tilbud.

Denne hjemmeside hjælper dig netop med at sammenligne de forskellige bankers gebyrer og renter. Noget af det, du bør holde ekstra øje med, er, hvor mange udgifter der egentlig tillægges dit lån.

Der kan være tale om oprettelsesgebyr, ændringsgebyr, krav om brug af forskellige produkter for at få mulighed for at opnå særlige lån osv. Det kan være en kompleks verden at finde rundt i alle disse ekstraudgifter, hvorfor vi har oprettet denne hjemmeside!

Derudover er der selvfølgelig også den almindelige rente, som kommer i flere formater, såsom debitorrente, ÅOP-rente osv. Der stilles også forskellige krav til din privatøkonomi. Find ud af, hvilke kort du har på hånden, så du kan lave en afstemt søgning.

Bliv klogere på, hvad de forskellige tal og betegnelser gemmer på, og vælg trygt et lån uden overraskelser og med en vished om at have gjort en fornuftig forretning.