Hvad koster det at låne?

Måske står du netop nu og mangler et større beløb til en håndværkerregning, et nyt badeværelse eller et udenlandsophold? Uanset om du har tænkt dig at låne pengene i banken, realkreditinstituttet eller hos en online låneudbyder, er det altid en god idé at få et overblik over samtlige omkostninger, før du optager et lån.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Når du låner et givent beløb, pålægger udbyderen renter på lånet, hvorfor du kommer til at betale mere tilbage, end du låner. Især de mange forbrugslån kan være ret dyre. Renten kan variere utroligt meget fra udbyder til udbyder, og det er derfor vigtigt at finde den mest fordelagtige rente blandt de mange tilbud.

Er I to, der søger om et lån, vil I sandsynligvis kunne få tilbudt en bedre rente end en soloansøger. Dine økonomiske forhold samt lånebeløbets størrelse kan ligeledes spille ind på fastlæggelsen af renten. Brug eventuelt en online låneberegner til udregningen af dine låneomkostninger.

Foruden renter vil du skulle betale en række gebyrer for at låne, og det er derfor ikke nok blot at se på den pågældende rente. Du skal også tjekke de årlige omkostninger i procent (ÅOP), der sammenregner både gebyrer og renter på lånet.