Hvad gør Modus Finans anderledes?

Modus Finans baserer sig grundlæggende på en udlånsmodel, som du måske kender fra andre lignende firmaer. Modus Finans bestræber sig på at præsentere en optimal udgave af denne model med fleksibilitet og fordelagtige vilkår, der i sidste ende kommer dig til gode. Et punkt hvor man virkelig mærker denne fleksibilitet er i forhold til afdragene. Hos Modus Finans kan du nemlig hvert år vælge to afdragsfrie måneder, sådan at du en gang imellem har mulighed for at få lidt mere luft i økonomien uden at skulle tænke på at tilbagebetale dit lån. Du får mere økonomisk overskud i din hverdag og således også mere tid og energi til at realisere det projekt, du har lånt penge til.

Hvordan fungerer det?

Det er hurtigt, nemt og sikkert at låne penge hos Modus Finans. Der skal ikke stilles en garanti i forbindelse med lånet. Du sætter så at sige ikke noget på spil ved at låne penge hos Modus Finans, uanset om du ejer din bolig, bil eller noget helt tredje. Du kan ansøge via vores hjemmeside med dit NemID, og sender du ansøgningen indenfor vores åbningstid (kl. 8 – 22) får du svar samme dag på, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt. I så fald vil pengene som regel også stå på din konto samme dag eller senest dagen efter. I forbindelse med din ansøgning foretager Modus Finans selvfølgelig også en kreditvurdering, hvor der afgøres om et lån er forsvarligt både for dig og for firmaet. Modus Finans godkender selvfølgelig kun et lån, hvis din økonomi kan holde til det. Det skal også nævnes, at en ansøgning er helt uforpligtende. Når du har ansøgt om et lån hos Modus Finans, vil du modtage en aftale som først er gældende, når du har underskrevet denne. Modus Finans behandler selvfølgelig også dine personlige oplysninger helt fortroligt.

Hvad koster det?

Hos Modus Finans kan du låne op til 50.000 kroner, og du vælger selv løbetiden, der dog skal ligge mellem 12 og 78 måneder. Både lånebeløb og renten på lånet bliver fastsat på baggrund af din individuelle kreditvurdering, sådan at Modus Finans kan finde den kombination der er både økonomisk forsvarlig men som stadig sætter dig i stand til at realisere dit projekt. Den effektive rente kan ligge mellem 9,9 % og 26,08 % og vil selvfølgelig altid fremgå af den fremsendte aftale. På hjemmesiden kan du se en låneudregner, hvor du kan indtaste både beløbsstørrelse og løbetid og således få en generel ide om, hvor meget den månedlige ydelse vil være. Hvis du for eksempel vælger at låne 50.000 kroner hos Modus Finans, det maksimalt mulige beløb, samt at lånet skal tilbagebetales over 78 måneder, vil din månedlige ydelse således ligge mellem 1138 og 1669 kroner. Såfremt du har mulighed for at betale lånet tilbage, inden de 78 måneder er gået, kan du selvfølgelig også gøre dette. Låneudregneren er baseret på debitorrenten 9,9 %. Den endelige aftale er baseret på din individuelle økonomiske situation og kan således afvige fra den månedlige ydelse vist på hjemmesiden. En ansøgning er som sagt helt uforpligtende, og her har du mulighed for at få et skræddersyet tilbud, hvor den endelige rente selvfølgelig også fremgår.

Modus Finans har en ambition om, at det at låne penge skal være både overskueligt og sikkert. Hvis du overvejer at optage et lån hos Modus Finans og i den forbindelse har nogen spørgsmål omkring renter, ansøgningsprocessen eller noget helt tredje, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte firmaet hver dag mellem klokken 8 og 22. Kontaktoplysninger findes på hjemmesiden, hvor du ligeledes kan finde tips og råd omkring din privatøkonomi.