Andelsboliglån

Når du søger efter ny bolig, kan du enten vælge at leje, eje eller købe dig ind i en andelsboligforening. Ved køb af en andelsbolig får du udstedt et andelsbevis, der giver dig ret – ikke ejerskab – til at bo i din andelsbolig.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Andelsboligforeningen anvender indtægterne til at dække de forskellige omkostninger, der opstår i forbindelse med de forskellige andelsboliger. Ved at vælge en andelsbolig får du fordelen af at indgå i et fællesskab med de andre andelsboligejere, hvor du vil få indflydelse på de forskellige disponeringer.

Mange låneudbydere skilter med ret attraktive andelsboliglån, hvor du gerne får tilbudt en meget lav rente. Den variable rente for andelsboliglån starter typisk ved 3,7% og opefter. Du har desuden mulighed for at optage et lån, der svarer til 100% af andelsboligens værdi, hvilket eksempelvis står i modsætning til de traditionelle realkreditlån, hvor du blot kan låne 80% af værdien for en almindelig bolig.

Andelsboliglånene kan både optages med en længere løbetid samt afdragsfrihed, hvor man undlader at betale af på lånet i en given periode. Det vil eksempelvis kunne give dig chancen for at foretage større reparationer i din andelsbolig. Andelsboliglån fungerer kort sagt som et traditionelt banklån. Tjek mulighederne.