DER

DER er en dansk virksomhed, der lever af at sælge og leje hvidevarer og elektronikprodukter. I mange år var det en væsentlig konkurrent til det ligeledes dansk baserede L’EASY.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

I 2005 opkøbte sidstnævnte imidlertid DER, der nu indgår i 3C Groups, der bl.a. har ekspanderet til både det norske, svenske og hollandske marked. Koncernen tæller foruden DER og L’EASY bl.a. også virksomheder som Wupti.com og Inspiration.

Lån med DER

Foruden salg og leje af diverse husholdningsprodukter tilbyder også deres kunder to forskellige former for kontantlån, et såkaldt lavrentelån og quicklån. Ved lavrentelånet kan man som låntager max. låne 50.000 kr. til en rente mellem 9,9 – 16,9%. Renten beregnes ud fra den personlige kreditvurdering, der foretages i forbindelse med låneansøgningen.

Man har selv mulighed for at vælge lånets løbetid, der dog max. kan løbe over 6 år. En anden mulighed er det dyrere quicklån, hvor man kan låne op til 25.000 kr. Her ligger den årlige rente fra 26,08%.

Med et forbrugslån fra DER får du dels en hurtig responstid på din låneansøgning samt friheden til at vælge, hvad pengene skal bruges til. Hele ansøgningen kan klares via internettet.

Måske mangler der en ny tørretumbler, smartphone eller spillekonsol derhjemme i husholdningen?