FOKUSLÅN

Måske siger navnet Fokuslån dig noget, men hvis ikke kender du garanteret det foretagende, der står bag – nemlig L’Easy. L’Easy har siden 1992 været synonym med gode priser og god service, og det er en succesopskrift man også finder hos Fokuslån.

Fokuslån er en virksomhed der prioriterer enkelhed og overskuelighed i forhold til det at låne penge. Her kan du få et hurtigt overblik over, hvad Fokuslån kan tilbyde lige netop dig.


Lånemuligheder

Hos Fokuslån kan du låne fra 10.000 til 75.000 kroner, og du bestemmer selv hvor længe, du vil bruge på at betale lånet tilbage. Du kan vælge en løbetid på mellem 24 og 80 måneder, og derudover har du også mulighed for at begynde dit lån med en rente- og afdragsfri periode på enten 30, 60 eller 90 dage. At låne penge hos Fokuslån kræver selvfølgelig, at du ikke er registreret i RKI og i øvrigt opfylder kravene for en samlet kreditvurdering. Ansøgningen sker helt enkelt direkte gennem vores hjemmeside. Den er selvfølgelig helt uforpligtende, og lånet træder således først i kraft, når du har underskrevet en aftale.

Hvordan foregår det?

Fokuslån bestræber sig på, at det at låne penge skal være så enkelt og overskueligt som overhovedet muligt, og det afspejler sig også i den utroligt enkle ansøgningsproces. Du ansøger med dit NemID via vores hjemmeside, og såfremt du gør det indenfor vores åbningstid (kl. 8 til 22), vil du indenfor en time få svar på, om din ansøgning er godkendt. I forbindelse med ansøgningen foretages der selvfølgelig også en kreditvurdering.

På den måde kan vi vurdere, om din økonomi kan bære at optage et forbrugslån og i så fald i hvilken størrelse og på hvilke vilkår. Kreditvurderingen er en fast del af ansøgningsprocessen og tjener til at sikre, at en eventuel aftale kun indgås under forsvarlige økonomiske forhold.Såfremt ansøgningen bliver godkendt, vil pengene blive indsat på din konto senest dagen efter, og ofte vil de stå på din konto allerede samme dag.

Fokuslån er et lån uden sikkerhed, det vil sige, at der ikke er et krav om, at du skal eje din bolig eller noget som helst andet for den sags skyld, der kan stilles som garanti for lånet. Ligeledes er der heller ikke krav om, at pengene skal bruges til et specifikt formål som for eksempel renovering af din bolig, eller køb af en bil. Du bestemmer helt selv, hvordan lånet skal forvaltes, og hvor lang tid du vil bruge på at betale det tilbage.

Hvad koster det?

Fokuslån tilbyder lån baseret på en grundlæggende debitorrente på 16,9 %. Den faste årlige debitorrente ligger på mellem 16,9 % og 26,08 %, og den maksimale effektive rente er på 46,36 %. Man kan dog også fremstille tallene mere overskueligt ved at sige, at den samlede ydelse ved et lån på 75.000 kroner med 90 dages rente- og afdragsfri kredit vil ligge mellem 96.096 og 104.026 kroner. I denne beregning er der også inkluderet et oprettelsesgebyr på 6000 kroner, der altså ligeledes har den samme nedbetalingstid som dit lån. Fokuslån bestræber sig på at gøre både lånevilkår- og muligheder så enkle og overskuelige som overhovedet muligt. På hjemmesiden kan du under punktet “Ansøg” indtaste både lånebeløb, løbetid og rente- og afdragsfri periode og således få et bedre overblik over, hvor meget du skal betale tilbage. Under “løbetid” kan du hæve nedbetalingstiden og se, hvordan den den månedlige ydelse ændres.

På Fokuslåns hjemmeside kan du desuden orientere dig om “det med småt” og således få et godt overblik over alle vilkårene i forbindelse med et lån hos Fokuslån. Derudover finder du også gode råd om privatøkonomi, og hvis du har spørgsmål i forhold til lånevilkår, renter eller noget helt tredje, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Tag et kig på Fokuslåns hjemmeside, prøv låneudregneren for at få det hurtige overblik over Fokuslåns muligheder og ansøg gerne for at få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere lige netop dit projekt.

Mere info FOKUSLÅN