Billige lån

Et billigt lån er naturligvis ikke bare et billigt lån. Det er et billigt lån for dig, hvis der er taget højde for din personlige økonomiske situation. Hos os finder du en brugbar vejledning, så du får det billigste lån!

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Interesseret i et billigt lån?

Søger du billige lån til drømmerejsen, mindre renoveringer i boligen eller diverse forbrugsvarer? Et billigt lån kan bl.a. optages online, men en lav rente er ikke nødvendigvis lig med, at lånet er det mest lukrative. Her giver vi dig en introduktion til, hvordan du finder lån online.

lån online, når du har behov

Med en enkelt Googlesøgning er det nemt at finde frem til hundredvis af låneudbydere, der er klar til at tilbyde dig et billigt lån her og nu, og hvor pengene kan stå på din konto inden for få dage, i nogle tilfælde timer. Udbyderne tæller alt fra online banker til finansselskaber og branchespecifikke virksomheder, såsom rejseselskaber, der har en særlig interesse i at tilbyde attraktive lån til de rejselystne danskere.

Fordelen ved at låne online er, at hele låneprocessen kan digitaliseres og derfor har et hurtigere forløb end bl.a. hos bankerne. Du udfylder den online blanket og indsender den til låneudbyderen, der hurtigt kan godkende eller afvise ansøgningen. Enkelte udbydere har sågar valgt at indsætte robotter til at screene ansøgningerne, så der netop kan udstedes lån uden for åbningstiderne. Hvis ansøgningen accepteres, kan den underskrives via Nem-ID, hvorefter betalingsprocessen igangsættes.

Husk, at du er i den gode ret til at ansøge om billige lån hos flere udbydere, så du kan sammenligne tilbuddene. Du binder dig først til en aftale, når du underskriver den.

Find billge lån online

Værd at vide om dit billige lån

De online lån benyttes primært som forbrugslån, hvor du f.eks. kan tænkes at skulle investere i nye elektronikvarer, hvidevarer eller større fester. Forbrugslånene kan løbe fra de mindre mikrolån, hvor beløbsrammen typisk vil ligge fra få hundrede kroner til omkring 10.000 kroner, og op til større privatlån på flere hundredtusinder kroner. Her har udbydere som Santander Consumer Bank og Bank Norwegian markeret sig med forbrugslån, der løber op til 350.000 og 400.000 kroner.

Skal du ud at låne til en bolig, vil det gerne være billigere for dig at optage et decideret boliglån, og det samme gør sig gældende med billån, hvor lånet typisk skal løbe over en længere periode, hvorfor også renten bliver det lavere, ligesom der ofte stilles sikkerhed ved denne type lån. Det samme princip gør sig gældende, hvis du vælger et forbrugslån. Vælger du en længere løbetid på lånet, vil renten også gerne blive lavere, ligesom de månedlige afdrag.

Omvendt vil du med en kortere løbetid skulle betale færre renter af på lånet, men de månedlige afdrag vil også blive højere. Derfor er det værd at granske dit privatbudget og beregne, hvad det kan bære. Samtidig kan du også give det en ekstra tanke, om du f.eks. vil betale af på et forbrugsprodukt gennem 5 år, såsom en telefon. Som markedet skifter, er det nærliggende at tro, at du sandsynligvis planlægger at få en ny telefon, inden lånet er betalt af. Det kan derfor være en strategi først at optage de mindre forbrugslån, når du kan betale dem hurtigt ud.

Mange af de billige forbrugslån online er traditionelt set dyrere, da de kan optages uden at stille sikkerhed, hvorfor udlåneren også løber en større risiko. Til gengæld slipper du for at skulle udspecificere, hvad pengene bruges til. Det er således helt enkelt underordnet, om de skal bruges til sofaer i dagligstuen eller ubetalte regninger.

Hvordan finder du markedets billige lån?

Der er flere parametre, du skal kigge på, hvis du går efter det billigste lån. Renten spiller naturligvis ind. Den pålydende rente dækker over den rente, du får tilbudt i forbindelse med lånet, mens debitorrenten, også kendt som effektiv rente, omfatter antallet af rentetilskrivninger og renters rente.

Men der er også flere personlige forhold, der kan spille ind på, hvilken rente du tilbydes. Er I f.eks. to, der står som låntagere, kan det betyde, at udbyderens risikovillighed minimeres, da I netop har to indkomster. De fleste udbydere stiller gerne specifikke krav til alder, statsborgerskab og minimumsindkomst, ligesom ansøgere med RKI-anmærkninger afvises hos de fleste udbydere.

Årlige Omkostninger i Procent, ÅOP, giver altid det bedste sammenligningsgrundlag af de forskellige lånetilbud. Lad os forestille os, at du låner 75.000 kroner til indretningen af dit nye køkken, og at lånet har et opstartsgebyr på 3.000 kroner. Det giver dig et nettobeløb på 72.000 kroner, som du har til rådighed til dit køkkeninventar. ÅOP giver dig en samlet pris på lånets dispositionsbeløb, inklusive alle former for gebyrer og renter. Du bør derfor have øje for ÅOP og ikke kun renten, når du ønsker at finde frem til billige lån. Det er ikke noget særsyn ved online forbrugslån, at renten er ganske lav, mens gebyrerne og dermed også ÅOP er betragteligt højere.

Lån billigt, lån stort!

Her på hjemmesiden tilbyder vi dig forskellige redskaber, så du hurtigt kan lave låneberegninger, så du finder præcis det lån, der passer bedst til din økonomiske situation. Vi introducerer dig også for de mange forskellige termer, der kan være svære at adskille på dagens lånemarked. Termer, der kan være altafgørende at kende forskel på, hvis du skal finde billige lån med en lav rente og en attraktiv ÅOP.

Låner du penge med en smule omtanke, kan det være en god løsning, hvis du f.eks. har brug for hjælp til ubetalte regninger eller skal arrangere en større fest eller rejse. Husk dog at lægge et realistisk budget. I stedet for at optage tre forbrugslån à 25.000 kroner over en kortere periode, kan det f.eks. bedre betale sig at optage ét stort lån på 75.000 kroner, så du kun skal have styr på ét lån.

Dit valg af det billige lån kan også være attraktiv som et samlelån, så du kan samle dine lån i en overskuelig løsning. Det kan være med til at give dig et eksakt overblik over, hvad du kommer til at betale for dit billige lån. At låne billigt handler i høj grad om at skabe overblik, dels over de forskellige låneudbyderes tilbud og de respektive renter og ÅOP, dels over hvad din økonomi kan bære, og hvordan du får betalt lånet tilbage hurtigst muligt.