Plutus

En af de nye aktører på det danske lånemarked hedder Plutus, der har kontor i København. Faktisk er det først i 2014, at Plutus har meldt sig ind i kampen om de danske kunder, der er på jagt efter et billigt lån.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Virksomheden låner ikke selv penge ud, men formidler derimod udelukkende forbrugslån mellem private og de forskellige låneudbydere. Du indtaster derfor blot dine personlige oplysninger såsom alder og månedlig indkomst i den online formular på Plutus’ hjemmeside, hvorefter du får tilsendt et konkret tilbud.

Størstedelen af processen kan klares online, om end dokumentation og billed-ID ved lån over 20.000 kr. skal indsendes pr. post. Pengene bliver dog – ligesom hos andre lignende låneudbydere – udbetalt ganske hurtigt, hvis din anmodning godkendes.

Lån med Plutus

Plutus’ låneramme ligger på 3.000 – 75.000 kr., og du har således mulighed for at låne til såvel en ny computer som til et større arrangement. Eller måske venter der en større udenlandsrejse?

Debitorrenten beløber sig til 20,2% og er variabel. Det er desuden værd at lægge mærke til, at løbetiden ligger på mellem 12 – 72 måneder, selv for de mindste lån. Dette vidner – ifølge eksperter – om, at der er tale om en seriøs aktør.