LånLet proklamerer på deres hjemmeside, at de er en ”seriøs lånegiver” og derfor ikke vil yde urealistiske lån til den pågældende låntager. Som kunde kan man derfor forvente en grundig, men også hurtig vurdering af ens ansøgning.

Pengene udbetales ganske kort tid efter, at lånet er blevet bevilliget. Der stilles på intet tidspunkt spørgsmål til dine forbrugsdrømme, du kan således frit vælge, hvad pengene skal gå til.

LÅN MED LÅNLET

Via LånLet får du mulighed for at optage et forbrugslån i størrelsesorden 3.000 – 75.000 kr. Du får ikke brug for at stille sikkerhed for lånet, og du kan optage det ganske nemt via en online ansøgning.

Debitorrenten ligger i intervallet 14,71 – 23,87%. Låner du f.eks. 50.000 kr. over en periode på 48 måneder, vil du generelt set skulle betale 1.670 kr. i månedligt afdrag.

Forestiller vi os i stedet, at du låner 30.000 kr. til en udenlandsrejse og planlægger en løbetid på 36 måneder, vil afdraget lyde på ca. 1.234 kr.

Personlige forhold kan dog spille ind på den endelige rentesats, hvorfor afdraget kan blive enten dyrere eller noget billigere.