Kliklån bestræber sig på drive lånevirksomhed under ansvarlige forhold og har det som en af sine højeste prioriteter, at det at låne penge skal være nemt og hurtigt. Det betyder, at du hos Kliklån som regel har mulighed for at få pengene sat ind på kontoen allerede samme dag, som du ansøger, og firmaet stiller hverken krav om garanti, eller om hvad pengene skal bruges til.

Hvordan fungerer Kliklån?

Det korte svar er: meget nemt og enkelt. Hvis du er fyldt 20 år, ikke er registreret i RKI og i øvrigt kan dokumentere din indtægt, kan du ganske enkelt udfylde en ansøgning på vores hjemmeside. Den vil blive behandlet så hurtigt som muligt. Hos Kliklån kan du låne mellem 5000 og 40.000 kroner, og i forbindelse med ansøgningen skal du selvfølgelig også oplyse hvor mange penge, du ønsker at låne. Kliklån foretager herefter en kreditvurdering indenfor en time, og såfremt denne godkendes, vil du modtage en låneaftale. Så snart den er underskrevet og sendt tilbage, træder lånet i kraft, og du vil som regel have pengene på din konto allerede samme dag. Låneaftalen kan enten underskrives elektronisk med dit NemID eller i papirform. Vælger du at modtage en låneaftale i papirform, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at der går længere tid, inden lånet kan træde i kraft, og pengene står til rådighed.

Renter og afdrag

Hos Kliklån fastlægges rente og lånebeløb individuelt på baggrund af den kreditvurdering, der foretages i forbindelse med din ansøgning. Kreditvurderingen er en fast bestanddel af ansøgningen om et lån, og den er med til at sikre, at det er forsvarligt både for dig og for os at oprette en låneaftale, og at du ikke ender i en økonomisk ustabil situation som følge af et lån. Samtidig giver kreditvurderingen mulighed for at skabe det lånetilbud der passer bedst til lige netop din økonomi.

Debitorrenten vil som udgangspunkt ligge mellem 9,90 % og 26,08 %, og den præcise rente vil selvfølgelig fremgå af den tilsendte låneaftale. Hos Kliklån vælger du selv løbetiden for dit lån, den skal dog være minimum 24 måneder og maksimum 72 måneder. Du kan også selv vælge, hvor længe du vil bruge på at tilbagebetale dit lån indenfor denne tidsramme. Det vil sige, at såfremt du har mulighed for at indfri dit lån, inden løbetiden slutter og dermed undgå at betale mere i rente en højst nødvendigt, kan du selvfølgelig også gøre dette. På Kliklåns hjemmeside kan du bruge udregningsfunktionen til at se, hvor meget din månedlige ydelse kan ligge på i forhold til forskellige beløb og løbetider. Hvis du for eksempel ønsker at låne 20.000 kroner med en løbetid på 48 måneder, vil den månedlige ydelse ligge på mellem 543 og 698 kroner. Heri er der selvfølgelig også inkluderet et oprettelsesgebyr på 1600 kroner. Dette eksempel er baseret på en debitorrente på 9,90 %.

Du skal dog være opmærksom på, at både debitorrenten og oprettelsesgebyret kan afvige i den endelige låneaftale. Derudover viser udregningsfunktionen dig andre vigtige oplysninger i forhold til et lån som for eksempel samlet kreditbeløb og ÅOP (årlig omkostning i procent.) Selvom udregningsfunktionen selvfølgelig ikke kan give dig et komplet billede af en låneaftale i forhold til dine personlige økonomiske vilkår, kan den dog stadig tjene til at give dig en generel ide om, hvordan en sådan aftale kunne se ud, sådan at du har mulighed for at træffe et kvalificeret valg om, hvorvidt Kliklån er det rigtige for dig.

Kilklån lægger vægt på transparens og god kommunikation. Hvis du har spørgsmål omkring lånevilkår, renter eller noget helt tredje, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os enten per telefon eller email. Kontaktoplysninger findes på hjemmesiden.