AL Finans

Du er nået til dét punkt, hvor den gamle Volvo ganske enkelt ikke kan klare flere kilometer på landevejen, men du står nu med overvejelser om, hvordan du skal klare at finansiere en ny bil. Et af svarene kunne hedde AL Finans.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Når du søger et nyt lån i forbindelse med køb af motorcykel, campingvogn eller bil, kan du nemlig passende forhøre dig om finansieringsmulighederne via AL Finans, der har mange års ekspertise inden for lån, leasing og factoring.

Factoring-delen kører som et samarbejde med Jyske Bank. Virksomheden henvender sig både til private og erhvervsfolk. Du kan ganske nemt ansøge om et lån hos AL Finans gennem din forhandler. Især billånet er en kendt ydelse hos AL Finans.

Bag AL Finans står Arbejdernes Landsbank, der blev etableret i 1919. AL Finans har tilbudt deres finansieringsløsninger siden 1935 og har således allerede rundet deres 75 års jubilæum.

Billån med AL Finans

Fordelen ved at finansiere dit billån gennem AL Finans er, at du kan tilbydes en billigere løsning end den, du typisk vil få tilbudt i banken, og samtidig tilpasses finansieringen til den enkelte bil, hvorfor du opnår en rentabel løsning.

Du bestemmer helt selv, om du ønsker en variabel eller fast rente.