Kreditkort

En mulighed for at optage et lån kan være at få et kreditkort, hvor du kan vente med at betale for dit køb. Denne låneform har sine fordele og ulemper som alle andre lån. Hos os får du hjælp til at finde ud af, om det er en løsning, som passer til dig, og du får desuden mulighed for at sammenligne de forskellige typer inden for kreditkort.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Er kreditkortet en løsning for dig?

Find bl.a. ud af, hvilket kreditkort der har den laveste rente, og hvordan du griber ansøgningsprocessen an. Tjek også de forskellige krav, der stilles til dig som låntager.

Et kreditkort er ikke bare et kreditkort og er slet ikke det samme som et ganske almindeligt debetkort (betalingskort) såsom Dankortet, hvor transaktionen sker øjeblikkeligt. Et kreditkort er derimod et kort, hvor kortudstederen udlåner dig penge.

På den måde kan det fungere som en buffer eller en slags reserveøkonomi, hvor du eksempelvis godt kan købe et givent produkt, men vente med at få trukket pengene på kontoen i eksempelvis en måned eller mere. I Danmark bør man i øvrigt altid være opmærksom på, at der ved køb kan opkræves et ekstra gebyr ved brug af kreditkort frem for debetkort.