Lån penge

Som låntager har du i dag mange valgmuligheder, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad der bedst kan betale sig for den enkelte. På vores hjemmeside forsøger vi imidlertid at gøre det mere overskueligt for dig som forbruger, og vi tilbyder forskellige redskaber.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Som regel er det første, man undersøger, renten. Men der er faktisk mange ting, som spiller ind i den endelige vurdering. F.eks. skal du typisk vurdere, om du ønsker en variabel eller fast rente, hvilket er lidt af en temperamentssag. Du skal også vurdere, om du bør samle dine smålån og i stedet få ét enkelt, der måske er mere fordelagtigt prismæssigt.

Jo flere penge du låner, jo lavere bliver omkostningerne procentvis. Et privatlån kan have mange formål og lægge i en forskellig størrelsesorden. Sidstnævnte element afhænger bl.a. mest af alt af din privatøkonomi.

Skal du låne over 30.000 kr., kan du forvente at skulle dokumentere din økonomiske situation. Dette er dog ikke det samme, som at banken blander sig i, hvad du bruger dine penge til. Snarere tværtimod. Jo mere sikkerhed du kan tilbyde, jo tryggere føler banken sig.

Bedste lån i 2020

Tiderne har ændret sig, og der er nu masser af gode lånemuligheder på nettet. Vi har samlet nogle af de bedste lån, hvor du kan låne penge til lav rente.

Der er nemlig flere billige lån på nettet, især når du kommer op i større beløb, hvor du kan låne penge til en fast lav rente. Selv hvis du bare skal låne et mindre beløb til en ferie eller en akut situation, så er der også adskillige muligheder for at låne penge. Der er nemlig rigtig mange forskellige udbydere af lån, og vi vil her gennemgå de gode lån fra de forskellige låneudbydere.

Bedste lån til lav rente

Bank Norwegian, Santander og Basisbank er blandt de aktører, som tilbyder billige lån her i 2020. L’Easy er også på markedet med billige lån på nettet. De ovennævnte udbydere tilbyder også lån gennem andre selskaber, heriblandt Lånlet, Modus Finans og Nordic Lån.

Lånemulighederne afhænger af en række forhold som lånebeløbet, din alder, og om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Efterfølgende vil det naturligvis være afgørende, hvilken indkomst du har og om du har andre lån samt andre generelle forhold omkring din økonomi. Fordelen ved alle disse udbydere er, at du kan regne med et hurtigt svar, så du hurtigt kan disponere og komme videre med din hverdag.

Billigt lån med frynsegoder

Bank Norwegian udspringer af rejseselskabet Norwegian, hvorfor man kan regne med et sikkert lån under gode forhold. Bank Norwegian tilbyder lån op til 400.000 kr. og helt ned til 5.000 kr. De kræver, at man er fyldt 23 år og er bosat i Danmark. Derudover skal man have fast arbejde, og man må ikke være registreret i RKI. Hos Norwegian er det muligt at få en rente fra 6,99%. Det vil være individuelle forhold, der afgør præcist, hvilket renteniveau, der bliver fastlagt.

Da Norwegian tilbyder en særdeles konkurrencedygtig rente, vil det give mening at få samlet sine dyrere lån her. Norwegian tilbyder også deres eget kreditkort, hvor du har op til 45 dages rentefri kredit uden ekstra gebyrer på varekøb og kontanthævning i danske kroner. Der er også mulighed for andre frynsegoder som en kredit på op til 100.000 kr., rejse- og afbestillingsforsikring og optjening af point ved varekøb.

Santander tilbyder også billige lån her i 2020, hvor renten kan komme helt ned på 3,9%. Det vil igen være individuelle forhold, der afgør, hvad præcist renteniveauet ender på.  Santander kræver blot, at man er fyldt 18 år, og at man ikke er registreret i RKI.  Hos Santander Bank vil der også skulle fremvises dokumentation for lønindkomst

Basisbank tilbyder lån helt op til 500.000 kr. Renteniveauet kan komme helt ned på 4,95%. Basisbank kræver, at man er fyldt 18 år, ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret og kan dokumentere sin lønindkomst. Der er naturligvis også mulighed for billige lån ved mindre beløb.

Bedste lån til mindre beløb

Lånlet er ejet af Basisbank, hvilket man naturligvis skal tage hensyn til, hvis man har prøvet at låne hos Basisbank eller allerede har et lån hos Basisbank. Lånlet tilbyder lån op til 75.000 kr., og her kan man forvente en rente på 9,95%-29,85%. Det er altid værd at huske, at der ved oprettelse af lån er stiftelsesomkostninger, hvilket betyder, at lånets samlede omkostninger bliver højere. Hos Lånlet kan man forvente et meget hurtigt svar, ligesom at man kan forvente, at pengene bliver overført samme eller næste dag, hvis man bliver godkendt til et lån.

L’Easy tilbyder lån op til 150.000 kr. Her skal man være fyldt 20 år, ligesom det er påkrævet, at man ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Renteniveauet starter her fra 9,9%. L’Easy giver dig hurtigt svar på din ansøgning, så du ved, om du kan regne med pengene, eller skal på jagt et andet sted.

L’Easy formidler lån til både Nordic Lån og Modus Finans, som tilbyder lån op til 50.000 kr.  med renteniveauer, der starter fra hhv. 8,73% og 9,9%.  Hos begge udbydere vil du skulle dokumentere din lønindkomst, men du kan regne med en hurtig ansøgningsproces.

Overordnet set er der i 2020 igen mulighed for billige lån på nettet. Vil man ikke igennem lange godkendelsesprocesser i banken, så kan man godt regne med, at det hele går lidt hurtigere på nettet.

Du kan låne til en fast lav rente, og i flere tilfælde kan du blive godkendt allerede sammen dag som du indsender din ansøgning. Låneudbyderne foretager en kreditvurdering af dig og giver dig hurtigt besked. Hvis du bliver godkendt til lånet, kan udbetalingen være dig i hænde allerede samme dag eller den efterfølgende dag.

Det er dog vigtigt, at du får lagt et budget og kan betale de ekstra omkostninger, som der følger med lånet. Det er også vigtigt, at du tager hensyn til, at lånene ofte indeholder stiftelses- eller oprettelsesomkostninger, som dog er et engangsbeløb.

I nogle tilfælde vil dine renteudgifter også være højere i lånets begyndelse, hvilket betyder, at du ikke betaler så meget af på lånet i starten. Du kan også til enhver tid betale ned på dit lån, hvis du pludselig har luft i økonomien, og du kan derudover også vælge at betale hele lånet tilbage, når det passer dig. Her er det dog vigtigt at huske på oprettelsesomkostningerne, så du ikke bliver overrasket over, at du måske skal betale mere tilbage end du har lånt.

I 2020 er der således flere muligheder for billige lån til en fast lav rente. Hvis man er i tvivl om noget, så giver det god mening at få sig en snak med låneudbyderen om, hvad der kan svare sig for ens økonomi.