Lån penge

Som låntager har du i dag mange valgmuligheder, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad der bedst kan betale sig for den enkelte. På vores hjemmeside forsøger vi imidlertid at gøre det mere overskueligt for dig som forbruger, og vi tilbyder forskellige redskaber.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

 

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Som regel er det første, man undersøger, renten. Men der er faktisk mange ting, som spiller ind i den endelige vurdering. F.eks. skal du typisk vurdere, om du ønsker en variabel eller fast rente, hvilket er lidt af en temperamentssag. Du skal også vurdere, om du bør samle dine smålån og i stedet få ét enkelt, der måske er mere fordelagtigt prismæssigt.

Jo flere penge du låner, jo lavere bliver omkostningerne procentvis. Et privatlån kan have mange formål og lægge i en forskellig størrelsesorden. Sidstnævnte element afhænger bl.a. mest af alt af din privatøkonomi.

Skal du låne over 30.000 kr., kan du forvente at skulle dokumentere din økonomiske situation. Dette er dog ikke det samme, som at banken blander sig i, hvad du bruger dine penge til. Snarere tværtimod. Jo mere sikkerhed du kan tilbyde, jo tryggere føler banken sig.