Rentefrit lån

Når man som låntager sammenligner de enkelte lån, er renten primært noget af det første, man lægger mærke til. Der kan være stor forskel på, hvilken rentesats der tilbydes.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Det kan derfor give en ekstra gevinst, hvis man ikke blot tager det første lån i rækken, men derimod regner på de månedlige udgifter og de samlede omkostninger for lånet.

Et lån kan markedsføres som værende et rentefrit lån, hvilket betyder, at der ikke lægges renter på lånet. Rentefrit lån har en vis psykologisk effekt – det lyder som en fantastisk deal, man ikke bør sige nej til.

Betegnelsen ”rentefrit” kan dog godt snyde en smule, idet det pågældende lån i stedet kan være omfattet af høje gebyrer, hvilket vil blive afspejlet i ÅOP, der således overstiger de 0%. Det skal dog understreges, at der også findes helt rentefrie lån – uden de høje gebyrer.

Typisk vil disse lån være et udtryk for, at man køber det pågældende produkt til en højere udgangspris, som der så afdrages på i den kommende løbetid – uden ekstra renter.

Et rentefrit lån kan derfor være en både overskuelig og attraktiv løsning, men det kan imidlertid også skjule nogle ret høje gebyrer.