MC-lån

Er du typen, der kigger længselsfuldt efter motorcyklisterne, når de på en solrig sommerdag ræser af sted på landevejen? Den gode nyhed er, at der er flere seriøse aktører, der kan tilbyde dig deciderede MC-lån.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Hvad enten du drømmer om at nynne temasangen Born to be Wild fra filmen Easy Rider på din nye brummende kværn på Route 66 eller blot vil prøve bikerlivet med din kæreste, kan drømmen realiseres via et billigt MC-lån. Få her en idé om, hvor du finder de billigste MC-lån.

MC-lån versus forbrugslån

Er det tid til at få udskiftet den gamle motorcykel hjemme i garagen, eller har du endelig fået motorcykelkørekort? Når du ønsker at finde det billigste MC-lån, kan det være smart at gå efter de egentlige MC-lån og ej forbrugslånene. Forbrugslånene vil typisk være noget dyrere og sigter mod alle former for forbrugsvarer, mens MC-lånene er udviklet specielt til MC-markedet. Flere online långivere er med i konkurrencen om at tilbyde dig de billigste MC-lån, det gælder bl.a. den velrenommerede spanske bankkoncern Santander Consumer Bank, ligesom både banker og forhandlere byder sig til. Går du efter online låneudbydere, skal du gerne researche de forskellige udbydere, så du kan sammenligne renter og ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Det kræver måske lidt ekstra tid fra din side, men når du har taget det endelige valg, ender du som regel også med en løsning, hvor pengene kan udbetales relativt hurtigt.

Når forbrugslån tages med i gennemgangen af MC-lån, skyldes det, at alderen på din ”nye” motorcykel kan forhindre dig i at optage et egentligt MC-lån. Når det gælder biler og motorcykler, ønsker de fleste udbydere gerne en vis sikkerhed for, at lånet kan betales tilbage, inden varen mister alt for meget værdi. Sikkerheden kan være den nye bil eller motorcykel. Har du kastet din kærlighed på en ældre motorcykel, risikerer du en afvisning af din anmodning om et MC-lån. Du har dog stadig friheden til at vælge et helt almindeligt forbrugslån uden at skulle stille sikkerhed, og hvor du kan bruge pengene, som du vil. Pengene fra et MC-lån er møntet på køb af en motorcykel.

Brug en MC-lån-beregner

Er du interesseret i at regne lidt på, hvad det kommer til at koste dig at optage et MC-lån, så brug vores beregner til MC-lån. Her kan du indsætte forskellige lånebeløb og løbetider, så du kan vurdere omfanget af afdragene. Et lån bliver dyrere i renter, jo længere det løber. Imidlertid bliver afdragene mindre, hvilket måske resulterer i, at din økonomi bedre kan ”følge med”.

Vælger du at optage et lån direkte hos forhandleren, er det en nem løsning, da du således både kan klare køb og finansiering hos vedkommende. Imidlertid kan der blive stillet krav om, at du skal lægge 20% af udbetalingen. Er der tale om en dyrere motorcykel, kan du eventuelt overveje, om et mikrolån er vejen frem. Mikrolån er mindre forbrugslån, typisk med en beløbsramme omkring de 5.000-10.000 kroner, med en kortere løbetid.

Løbetiden på dit MC-lån bør være af rimelig længde, så du f.eks. ikke ender med at betale af i en årrække på en motorcykel, du måske kun ejer i 3 år. Det kan derfor være værd at give lånet en ekstra overvejelse; er tiden mon inde til et lån, skal du spare lidt mere op, eller skal du måske vælge en helt anden motorcykelmodel?

Fast rente eller variabel rente på mit lån til en MC?

Her på hjemmesiden gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at finde det billigste MC-lån til købet af den nye motorcykel. Ud over at kigge på låneudbyder, låntype, rentesatser og ÅOP, bør du også tage stilling til, hvordan lånet skal forrentes. Dit valg kan f.eks. gå på et lån med en fast rente, hvilket resulterer i, at du har en fast rente gennem hele løbetiden. Er du derimod ”Born to be Wild”-typen, er den variable rente måske mere dit bord. Den kan ændre sig hurtigt, både op og ned, og du skal derfor være villig til at tage en chance. Der kan dog sagtens være masser af penge at spare, og det kan f.eks. være den helt rette løsning, hvis MC-lånet har en kortere løbetid.

Er du interesseret i flere artikler om de forskellige låntyper, så tjek hjemmesiden for nyttige tips. Du kan naturligvis også straks give dig i kast med at finde lommeregneren frem, så du kan regne på, hvad din nye ”kværn” må koste dig.