Bådlån

Er du typen, der går rundt med en lille kaptajn i maven? Måske har du i alle årene drømt om at sejle din helt egen båd på de forskellige verdenshave blandt Bounty-øer og delfiner. Mange slår drømmen hen som urealistisk, da en båd er en stor udskrivning.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Mange låneudbydere tilbyder dog deciderede bådlån, hvor du kan låne op mod 80% af bådens totale værdi, mens du typisk skal lægge de resterende 20% i udbetaling.

Du kan dog naturligvis også låne disse sidste penge hos en sekundær låneudbyder, om end dette bliver en dyr løsning. Det anbefales derfor, at du sparer en del af beløbet op, inden du stævner ud – på jagt efter en ny båd hos den lokale bådforhandler.

Sammenlign bådlån

Når du vælger at optage et bådlån, får du generelt set tilbudt en længere løbetid end ved et almindeligt forbrugslån. Vælger du imidlertid at investere i en ældre båd, vil løbetiden sandsynligvis blive reduceret.

Eksperter anbefaler ligeledes, at du tjekker markedet grundigt, inden du vælger at optage et lån. Indhent derfor forskellige tilbud og regn på, om det hænger sammen med din privatøkonomi.

Tænk ligeledes på de ekstra omkostninger, der følger med en båd, herunder registreringer, vedligeholdelse og bådplads.