Kreditforeningslån

Det er langt de færreste boligejere, der har mulighed for at betale deres bolig kontant, og de må derfor ud og låne pengene.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Hovedparten af lånesummen kan bl.a. indhentes gennem et kreditforeningslån, der kan optages gennem realkreditinstitutterne. De største kreditforeninger på det danske marked er Realkredit Danmark, BRFkredit og Nykredit, og det er op til dig selv at vælge, hvilken forening du ønsker at blive kunde hos.

Sammenlign kreditforeningslån

Bemærk, at din lokale bank højst sandsynligt har en klar mening om, hvilken kreditforening du bør vælge. Realkredit Danmark er f.eks. en del af Danske Bank-koncernen. Der er dog altid god fornuft i at sammenligne de enkelte kreditforeningslån og ganske enkelt vælge det bedste tilbud ud fra de ønskede forudsætninger.

Begynd din research på nettet og få et overblik over de forskellige kreditforeningslån samt de gebyrer, der er tilknyttet disse. Det er vigtigt at holde sig for øje, hvad kreditforeningslånet kommer til at koste.

Inden for boligområdet er der inden for de seneste år poppet flere nye boliglån op. Du bør derfor efter bedste evne forsøge at sætte dig ind i, hvordan det enkelte lån kommer til at påvirke netop din privatøkonomi, ikke bare nu, men også i de mange kommende år.