Realkredit Danmark

Når du står over for at skulle købe bolig, er det ikke usædvanligt, at du kan lægge ca. 5% af købesummen som udbetaling, og at du skal ud og låne de resterende 95%. Det kan bl.a. ske ved både at optage et boliglån og et realkreditlån.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Ét af de største realkreditinstitutter i Danmark er Realkredit Danmark, der netop har specialiseret sig i at tilbyde lån med pant i fast ejendom. Realkredit Danmark sigter mod både erhverv og private kunder, og rødderne går helt tilbage til 1850’erne, hvor realkreditinstitutterne begyndte at vokse frem i det danske landskab. Siden 2001 har Realkredit Danmark været en selvstændig del af Danske Bank-koncernen.

Når du vælger at tage et lån via Realkredit Danmark, vil der være mange personlige faktorer såsom indtægt, boligtype og antal familiemedlemmer, der spiller ind på, hvilken lånetype der passer dig bedst.

Du kan f.eks. vælge mellem et fastforrentet samt et rentetilpasningslån, der går under betegnelsen flexlån. Endelig kan du også vælge de afdragsfrie lån, hvor du udelukkende betaler renter og gebyrer i en given periode, der kan beløbe sig til 10 år.

Realkredit Danmark kan derfor tilbyde dig flere forskellige låneløsninger, når du søger et lån til din bolig.