Santander

Santander Consumer Bank er en del af finans- og bankkoncernen Grupo Santander, der har hovedkvarter i Madrid. Gennem flere år har banken figureret som en af de førende låneudbydere på det europæiske marked, og på nuværende tidspunkt har de ekspanderet til 40 lande.

  • Få en lav rente fra 4,94 %
  • Brug pengene til hvad du vil
  • Ansøg online idag

Den danske filial blev etableret tilbage i 2007, hvor Grupo Santander samtidig kunne fejre deres 150 års jubilæum. Santander har netop opkøbt GE Money Bank, hvorfor banken nu opruster på det nordiske marked.

Banken har vundet en række priser. Man er bl.a. flere gange blevet kåret som ”Best Global Bank” af Euromoney Magazine, senest i 2012. Koncernen slår også på, at man er meget ”kundeorienteret”.

LÅN MED SANTANDER

Santander er især blevet kendt for at tilbyde fritidslån samt billån, og hovedparten af de danske bilforhandlere samarbejder med netop denne låneudbyder. Der tilbydes dog også privatlån, hvor man kan optage et forbrugslån på mellem 10.000 – 350.000 kr. Debitorrenten ligger her på 6,11 – 17,17%, og den vil blive beregnet ud fra den personlige kreditvurdering.

Hele låneprocessen kan klares over internettet, eftersom den pågældende låneaftale kan underskrives via NemID. Herefter overføres dine penge til den ønskede bankkonto, typisk inden for 1-3 bankdage, hvorefter pengene er til fri disposition.

Mere info Santander