Ikano Bank

Det er det svenske ”Ikea”-dynasti, familien Kamprad, der står bag Ikano Bank. Den danske filial er en underafdeling af det svenske Ikano Bank AB, der indgår i Ikano-gruppen.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Her er fokuspunkterne finansiering, forsikring, fast ejendom, detailhandel og kapitalforvaltning. Denne låneudbyder har været en del af markedet siden 1978, og man hævder at stå for ”gennemskuelige” aftaler samt ”sund fornuft”.

Lån med Ikano Bank

Hos Ikano Bank kan du ansøge om to typer af forbrugslån uden at stille sikkerhed: Sololån og familielån.

Er du alene om at søge et lån, kan du via Ikano Banks sololån låne mellem 5.000 – 100.000 kr. Det giver dig således mulighed for at få penge til alt fra en ny PC til et nyt køkken.

Løbetiden må max. være 10 år. Har du en medansøger, kan du ty til familielånet, hvor du kan låne helt op til 300.000 kr. I begge tilfælde er debitorrenten 17,1%.

To af kravene for at låne hos Ikano er en hustandsindtægt på 225.000 kr. samt ingen betalingsanmærkninger i RKI.

Hos Ikano fremsendes låneaftalen pr. post og kan derfor ej underskrives via NemID som hos andre låneudbydere. Til gengæld lover Ikano Bank, at du har pengene senest 3 dage efter, at aftalen er godkendt.