Låneberegner - regn på dit lån

Vil du have det billigste lån? Det vil du givetvis rigtig gerne, og det kan derfor betale sig at regne på, hvor dyrt – eller billigt – det er at låne det ønskede beløb hos de enkelte udbydere.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Drop alt om papir, blyant og lommeregner og gør i stedet brug af de mange gratis låneberegnere, der er tilgængelige på nettet. Her kan du i løbet af få sekunder få et svar på, hvor højt et månedligt afdrag du skal betale ved blot at indtaste lånebeløb og den ønskede løbetid.

Du kan således sidde og ”lege” med de forskellige scenarier – vil du have en længere løbetid og et lavere månedligt afdrag?

Eller vil du have et højere månedligt afdrag og en lavere løbetid? Alt i alt vil det give dig et billigere lån, da du betaler færre renter.

Et lavt månedligt afdrag kan imidlertid betyde, at du får mere luft i budgettet hen over de år, hvor du afdrager. Det er desuden ret vigtigt at tjekke de forskellige lånetyper, da et lille forbrugslån sagtens kan være meget dyrere i forhold til renter og gebyrer end et noget større lån. Research er derfor vejen frem.