Minilån

Er du i gang med at google dig frem til markedets bedste lånetilbud, falder du givetvis også over betegnelsen ”minilån”. Et begreb, der egentlig er ret vagt, og som i bund og grund blot dækker over et mindre forbrugslån. Find minilån her:

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Et minilån ligger typisk inden for beløbsrammen 3.000 – 50.000 kr. Du vil dog sagtens kunne finde låneudbydere, der refererer til minilån helt op til 75.000 kr.

Måske står du lige og mangler 15.000 kr. til en ubetalt regning, eller 5.000 kr. til rejsen ned til sydens sol. Det er både hurtigt og simpelt at ansøge om et minilån over internettet. Du skal blot indtaste et par personlige oplysninger og sende forespørgslen videre i systemet.

Svaret dukker gerne op inden for få minutter, og pengene indsættes på din konto ret hurtigt herefter. Men minilån er ikke en ”gratis” fornøjelse for dig som låntager.

Minilån ofte et dyrt valg

Faktisk vil det typisk være dyrere at optage disse minilån, fordi udbyderen ikke kræver, at du stiller sikkerhed for lånet. Så selvom du måske har brug for at låne lidt i en fart, kan det betale sig at overveje, om du i virkeligheden ønsker et større forbrugslån til en bedre rente.