Hvad kan Danske Bank tilbyde dig?

Konti

Danske Bank er et stort og veletableret foretagende, der tilbyder en bred vifte af ydelser til både private- og erhvervskunder. Udover almindelige bankaktiviteter inkluderer bankens tilbud også livsforsikrings- og pensionsprodukter, realkredit, kapitalforvaltning, ejendomsmæglerservice og leasing. Danske Konto er den mest populære konto hos Danske Bank, og det er en fleksibel løsning, der både kan anvendes som budget- og lønkonto.

Man skal være fyldt 18 år for at oprette en Danske Konto, og her har man samtidig også mulighed for at tilknytte en kassekredit og et hævekort. Danske Bank tilbyder dog også mange andre forskellige typer konti, sådan at du kan finde den løsning, der passer bedst til dig. Danske Bank tilbyder blandt andet både forbrugs- og opsparingskonti, der henvender sig specifikt til unge mellem 13 og 17 år, børn samt studerende, alle med hver deres særlige fordele og skræddersyet til kundens alder og situation. Derudover tilbyder Danske Bank også Konto i Norden, et unikt tilbud til kunder der har faste udgifter i Norge eller Sverige. Her kan Danske Bank være behjælpelige med at oprette en lokal konto og få styr på alt det praktiske.

Kreditkort

Uanset om du er studerende og ønsker et MasterCard med særlige fordele i forhold til din økonomi, eller om du vil have et Visa/Dankort til dagligt brug eller måske et MasterCard til rejser, har Danske Bank noget for dig. Vores Visa/Dankort er et meget populært produkt, og for mange mennesker er det også en universalløsning som kan bruges i danske hæveautomater og butikker, til køb på internettet og i mange hæveautomater hele verden over. Visa/Dankortet er dog ikke et kreditkort i ordets egentligste forstand. Her bruger du nemlig kun de penge, der faktisk står på kortet samt en eventuel kassekredit, og samtidig er der ikke mulighed for at tilknytte en rejseforsikring til Visa/Dankortet.

Ønsker du derimod dette er et MasterCard, det mest accepterede kort i verden, den rigtige løsning til dig. Her kan du vælge mellem blandt andet MasterCard Basis med en minimumskredit på 10.000 og mulighed for tilvalg af rejseforsikring. Rejser du oftere, enten som turist eller i forbindelse med dit arbejde, kan vores MasterCard Guld være et godt valg. Her får du, udover mulighed for seks ugers rentefri kredit, også en årsrejseforsikring der dækker dig og dine nærmeste i Europa. For dem, der tilbringer rigtigt meget tid på farten, er MasterCard Platin det rigtige valg. Her får du, som ved MasterCard Guld, også en årsforsikring, der ved MasterCard Platin dog dækker i hele verden. Samtidig tilbyder kortet en høj grad af fleksibilitet i forhold til betaling. Du vælger selv, om pengene skal trækkes med det samme eller senere – de første seks uger er selvfølgelig rentefri – og derudover giver MasterCard Platin også adgang til Danske Concierge, en tjeneste, der kan hjælpe dig med at bestille for eksempel fly- og koncertbilletter overalt i verden. Danske Bank tilbyder mange forskellige korttyper udover de, der er nævnt her, og der er helt sikkert også et, der passer til lige netop dig.

Lån

Hos Danske Bank får du mulighed for at realisere drømmeprojektet. Drømmer du om at købe din egen bolig – eller måske renovere den, du allerede har – kan Danske Bank tilbyde for eksempel et obligationslån, så du får mulighed for at købe fast ejendom, og samtidig kan du glæde dig over sikkerheden ved en fast rente gennem hele låneperioden. Alternativt kan du vælge et andelsboliglån, hvor renten ganske vist er variabel, men hvor du stadig har mulighed for at låse den i 1 – 10 år. Danske Bank tilbyder mange forskellige typer boliglån, sådan at du kan realisere dine fremtidsplaner på bedst mulig vis. Derudover har du hos Danske Bank selvfølgelig også mulighed for at låne penge til en ny bil samt optage et forbrugslån, der for eksempel kan bruges til at betale uforudsete udgifter eller refinansiere mindre lån med en lavere rente, hvilket sparer dig penge i det lange løb.