Lån & Spar Bank

Lån & Spar er en traditionsrig dansk bank, der blev stiftet i 1880 under navnet ”Laane- og Sparekassen for Embeds- og Bestillingsmænd”.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Fra at have været en sparekasse helt frem til 1990 figurerer Lån & Spar Bank nu som det 16. største pengeinstitut i Danmark, og der er således tale om en af de større låneudbydere.

Banken fremhæver dog stadig sig selv som værende ”den personlige bank, der lægger vægt på den personlige oplevelse”. Banken er i dag ejet af såvel flere institutionelle investorer som faglige organisationer.

Banken sigter mod både private kunder og erhverv. Inden for erhvervsdelen henvender banken sig primært til fagforbund som læger, dyrlæger, tandlæger, apotekere, advokater og ingeniører. Banken samarbejder desuden med et væld af organisationer, hvorfor du kan opnå særligt attraktive medlemsfordele. Det kan derfor være værd at tjekke, om du kan drage fordele af disse.

Inden for lån til private kan Lån & Spar Bank tilbyde forskelligartede lån, herunder billige billån med eller uden udbetaling, boliglån samt privatlån.

Ønsker du at optage et lån under de 100.000 kr., skal du søge det som et privatlån, og ansøgningen kan indsendes elektronisk. Debitorrenten ligger på 6,14 – 17,27% for denne type forbrugslån.