Boliglån

Måske er drømmen om et hus på vej til at blive realiseret. Som de fleste ved, kræver det en omfattende form for finansiering at gennemføre et boligkøb.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

I hovedparten af tilfældene vil man selv skulle lægge en del af boligens værdi i udbetaling. Det drejer sig typisk om 5-7%. Størstedelen af pengene kan lånes via et realkreditlån, hvor man vil kunne låne op mod 80% af boligværdien. Her vil der kunne opnås en rigtig god rente, da udbyderen tager pant i din ejendom. Resten af beløbet kan efterfinansieres, og her står låneudbyderne klar med en række forskellige lånetyper.

Sammenlign boliglån

Groft skitseret kan man vælge mellem de fastforrentede lån samt rentetilpasningslånene, der også går under betegnelsen flexlån. Det er her, at man skal afgøre med sig selv, om man ønsker at kende renten i hele løbetiden, eller om man ”tør tage chancen” med en variabel rente.

Desuden kan man i forbindelse med boliglån, der både kan optages ved boligkøb og istandsættelser, vælge de afdragsfrie lån.

Disse blev introduceret tilbage i 2003 og giver boligejerne mulighed for at udskyde afbetalingen på boliglånet i op mod 10 år, hvis man eksempelvis ønsker at spare op eller sætte et større beløb i en istandsættelse.