NORDICLÅN

Nordiclån er et nyt alternativ på det danske lånemarked, der hører under DER-koncernen, som de fleste danskere sikkert også kender i forbindelse med L’Easy. Nordiclån henvender sig til kunder, der ønsker et hurtigt, nemt, sikkert lån på meget favorable vilkår. Fokus er på fleksibilitet og lave renter og gebyrer, og der skal ikke stilles nogen garanti i forbindelse med lånet. Nordiclåns tilbud tager afsæt i en klassisk model, der også kendes fra andre låneudbydere, men Nordiclån bestræber sig på at gøre det hele endnu bedre og mere fordelagtigt for kunden uden samtidig at gå på kompromis med med den gode service. Uanset om du drømmer om en ny bil, den store drømmerejse eller om at renovere lejligheden, kan Nordiclån hjælpe dig med at realisere drømmen på vilkår, som du sandsynligvis ikke finder andre steder. Det er hurtigt og nemt, og det kræver ingen garantier fra din side.


HVAD TILBYDER NORDICLÅN?

Hos Nordiclån kan du låne op til 50.000 kroner, og du er meget fleksibelt stillet i forhold til både løbetid og afvikling af lånet før tid. Du kan selv vælge mellem en løbetid på alt mellem 12 og 80 måneder, og såfremt du får mulighed for at betale lånet ud, inden løbetiden er slut, kan du selvfølgelig også gøre dette. Har dit lån for eksempel har en løbetid på 80 måneder, er der således intet krav om, at du skal betale lånet tilbage over hele perioden, såfremt du har mulighed for at afvikle det hurtigere end dette og dermed slippe for at bruge dine penge på at betale renter. Fokuslån bestræber sig på at gøre hele ansøgningsprocessen så nem som overhovedet mulig for kunden. Du kan ganske enkelt udfylde din ansøgning på vores hjemmeside med dit NemID, og hvis du sender din ansøgning indenfor vores åbningstid (kl. 8 – 22), bliver du ringet op indenfor en time. Hvis du sender den udenfor vores åbningstid, vil du blive ringet op dagen efter. Såfremt din ansøgning bliver godkendt, har du som regel mulighed for at modtage pengene samme dag og senest dagen efter. Som nævnt er der intet krav til, at du skal stille sikkerhed, og vi blander os selvfølgelig heller ikke i, hvad pengene skal bruges til.

HVAD MED RENTEN?

Hos Nordiclån kan din rente ligge mellem 8,73 % og 26,08 %, alt afhængigt af de individuelle omstændigheder i forbindelse med dit lån. Renten bliver fastsat på baggrund af den kreditvurdering der foretages i forbindelse med din ansøgning. Den årlige og effektive rente fremgår selvfølgelig af den aftale vi sender dig, inden at lånet bliver igangsat. Såfremt du ønsker at optage et lån hos Nordiclån, skal du ganske enkelt underskrive aftalen enten med dit NemID eller – hvis du ønsker det – i papirform og sende den til tilbage til os. Herefter skal du kun tage stilling til, hvordan pengene skal bruges.

ER DER EN RISIKO FORBUNDET MED AT OPTAGE ET LÅN?

Nordiclån foretager en grundig kreditvurdering i forbindelse med alle ansøgninger. Vi har ingen interesse i, at du sætter din økonomi på spil, når du optager et lån, og vi låner ikke penge ud uforsvarligt. Såfremt vi på baggrund af din kreditvurdering skønner, at du har mulighed for at optage og tilbagebetale et eventuelt lån, vil vi selvfølgelig gerne godkende din ansøgning.

Hos Nordiclån vil vi gerne gøre alt for, at dine lånemuligheder bliver så overskuelige og enkle som overhovedet muligt. Derfor kan du på vores hjemmeside under “Værd at vide om” finde en praktisk låneberegner, hvor du kan vælge både størrelsen af lånet samt løbetid for at se, hvor høj ydelsen bliver under de valgte vilkår. Du kan ligeledes finde nummeret til vores danske call center, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage mellem kl. 8 og 22. Ansøg på vores hjemmeside i dag, så ringer vi tilbage og tager en uforpligtende snak om, hvordan vi kan finde det helt rigtige lån til lige netop dig.

Mere info NORDICLÅN