Hvor meget kan jeg låne?

For mange begynder jagten på et billigt lån i den lokale bank eller realkreditinstituttet. Det er dog et faktum, at det er blevet langt sværere end tidligere at låne grundet finanskrisen. Desuden kan både alder og indtægt spille ind på bankerne og realkreditinstitutternes lyst til at udlåne penge. Siger banken nej til din låneansøgning, er det måske tid til at kigge på de online lånemuligheder.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Både bankerne og realkreditinstitutterne formidler imidlertid også forbrugslån af forskellige størrelser.

Selvom du argumenterer indædt for din sag, er det bestemt ikke altid, at du får et ja. Måske antager banken, at du har en for lav indtægt og derfor ikke kan betale dine månedlige afdrag på lånet. Måske spiller alderen ind – jo ældre du bliver, jo sværere vil det typisk blive at låne penge.

Et alternativ kan være at søge hen imod de online låneudbydere, hvor rentesatserne spænder vidt – lige fra vildt billig til urimelig. Låneudbyderne har på forhånd fastsat en låneramme for de enkelte lånetyper. Nogle långivere er måske parat til at låne dig mellem 3.000 – 75.000 kr., mens andre tilbyder helt op mod 350.000 kr.

Kravet er gerne, at du er myndig, ikke er RKI-registreret, samt at du har en fast årsindkomst. De enkelte lånegivere har gerne specifikke krav til låntagerens indkomst. Det er derfor værd at undersøge de enkelte lånebetingelser, så du ikke spilder din tid.

Når du skal afgøre, hvor meget du vil og kan låne, kan du passende gøre brug af en låneberegner. Dette er en gratis online beregner, der hjælper med at beregne dine omkostninger ud fra lånebeløb og løbetid. Du vil her få en idé om, hvor høje dine månedlige afdrag bliver.

Når låneudbyderen skal vurdere din ansøgning, vil der også blive foretaget en kreditvurdering. Du kan altså sagtens låne alt fra 10.000 til 350.000, men det kræver, at din privatøkonomi kan bære det.