Selene Finans

Én af de mange låneudbydere hedder Selene Finans, og der er her tale om et dansk finansieringsselskab med hovedsæde i København, der tilbyder kunderne mere end 20 års erfaring.

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Én af selskabets kerneværdier er netop ”tryghed” og ”gennemskuelighed”, og du kan tegne diverse tryghedsforsikringer gennem Selene Finans ved arbejdsløshed og lignende. Beløbsrammen for lån ligger inden for størrelsesintervallet 3.000 – 75.000 kr., og det er værd at notere sig, at Selene Finans blot er en låneformidler, hvorfor lånet optages hos Basisbank A/S. Ønsker du at låne mindre end 75.000 kr., skal du ikke stille sikkerhed for lånet.

Låne penge hos Selene Finans

Processen med at låne penge hos Selene Finans kan klares via en hurtig online proces, hvor du bl.a. kan underskrive din aftale med NemID ved beløb under 50.000 kr. Beløb i denne størrelsesorden kræver i øvrigt ingen dokumentation hos Selene Finans. Lånet kan godkendes på under 15 minutter.

Kravene til dig som låntager er, at du er myndig og ikke har fået betalingsanmærkninger i RKI. Du skal desuden have en fast indtægt. Debitorrenten ligger pt. mellem 9,99 – 23,87%. Låner du f.eks. 20.000 kr. med en løbetid på 24 måneder, vil du skulle betale et månedligt afdrag på ca. 1.100 kr.