Lån 75000

Med et lån på 75.000 kr. har du overskredet den normale grænse for et kreditlån. Det betyder, at du er nødsaget til at optage et almindeligt forbrugslån eller privatlån, som de også kaldes.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 75.000 kr.

Et lån af denne størrelse kan gå til din bolig, et bryllup, en brugt bil eller en totalrenovering af badeværelset. For et forbrugslån af denne størrelse gælder det, at du skal betale et oprettelsesgebyr, som normalt udregnes efter en procentsats af lånet. Jo længere løbetid, jo dyrere bliver lånet i alt, da det betyder, at du betaler flere renter. Til gengæld vil den lange løbetid give dig en lav månedlig ydelse.

Du kan overveje, om det kan betale sig for dig at låne en større sum end først tiltænkt for at omlægge eventuelle mindre lån. Der er mange, som optager mindre forbrugslån i forbindelse med køb af diverse forbrugsvarer. Det er tit dyrt at have den type lån, og det er en fordel at lægge mindre lån sammen i ét stort.

Et lån på 75.000 kr. med en løbetid på 9 år vil typisk lande på en månedlig afgift på mellem 900-1.100 kr., som du vil ende med at betale mellem 90.000-95.000 kr. for.