Lån 50000

Som udgangspunkt er det relativt nemt at få lov til at låne 50.000 kr. Det er nemlig en typisk grænse for en kassekredit. Et lån af denne størrelse kan f.eks. være et lån til en større udgift i din bolig, en rejse for hele familien, en brugt bil eller en uforventet udgift.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

 

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 50.000 kr.

At benytte sig af en kassekredit er en fleksibel måde at låne penge på, da du selv bestemmer, hvornår du vil have pengene, og hvor hurtigt du kan betale dem tilbage. Du betaler dog en lidt højere rente, men først når pengene er hævet. Renten ligger her typisk på 8-15%.

Ønsker du et egentlig forbrugslån, kan du forvente at skulle betale en lidt lavere rente, men til gengæld betaler du af på lånet, uanset om du bruger pengene eller ej. Det gælder, at jo længere løbetiden er, desto dyrere bliver forbrugslånet, da du så skal betale mere i rente.

Til gengæld giver det dig mulighed for en lav månedlig ydelse. Et forbrugslån på 50.000 kr. med en løbetid på 8 år vil typisk lande på en månedlig afgift på mellem 600-900 kr., som du vil ende med at betale mellem 60.000 og 65.000 kr. for.