Lån 400000

En medansøger kan være din løsning, hvis du står og skal søge om et forbrugslån på 400.000 kr. Långiveren oplister typisk nogle specifikke krav, og som sikkerhed kan vedkommende kræve, at du stiller med en sikkerhed i form af to indkomster.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 400.000 kr.

En anden sikkerhed kan dog være, hvis du har fået friværdi i enten en bil eller måske et hus.

Du kommer ikke udenom, at et forbrugslån på 400.000 – ligesom ved andre lån – er omfattet af et såkaldt oprettelsesgebyr, der udgør en vis procentdel af lånets størrelse. Der kan dog også sagtens blive pålagt endnu flere gebyrer, hvorfor du bør kigge dig godt for, inden du siger ja til et større lånebeløb.

Et godt tip vil være, at du overvejer, om du har brug for at optage ét stort lån frem for nogle mindre lån, idet det er mere økonomisk rentabelt i længden. Desuden skal du bide mærke i, at lånet bliver dyrere, jo længere løbetiden er.

Et lån på 400.000 kr. med en løbetid på 30 år vil efter al sandsynlighed lande på en månedlig afgift mellem 2.200-2.600 kr. Du vil totalt set ende med at betale omkring det dobbelte for et forbrugslån på 400.000 kr.