Lån 40000

Et forbrugslån af denne størrelse kan derfor meget vel være en chance for at lægge en udbetaling til en større boligudgift, en rejse til hele familien, en bil eller den ganske uventede tandlægeregning.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 40.000 kr.

En del forbrugere kaster sig gerne ud i låneeventyret, måske fordi det er forholdsvis nemt at få adgang til et forbrugslån på 40.000 kr. – endda uden at skulle stille med en masse dokumentation.

Ønsker du at satse på et forbrugslån, kan du forvente at skulle betale en lidt lavere rente end eksempelvis ved en kassekredit på selvsamme beløb, men til gengæld betaler du af på lånet, uanset om du bruger pengene eller ej. Det gør du ikke ved en kassekredit.

Det er altid anbefalelsesværdigt at tjekke både rentesatser og årlige omkostninger i ÅOP, inden man sender en låneansøgning af sted.

Du kan altid regne med, at en længere løbetid gør lånet dyrere, da renteafgiften bliver større. Til gengæld giver en længere løbetid dig mulighed for at betale en lavere månedlig ydelse.

Et forbrugslån på 35.000 kr. med en løbetid på 6 år vil typisk lande på en månedlig afgift på mellem 500-900 kr., som du vil ende med at betale mellem 45.000-55.000 kr. for.