Lån 350000

Ønsker man at ansøge om et forbrugslån på 350.000 kr., kan det være en fordel, hvis man er to om at optage lånet. En del långivere kræver nemlig specifikt to indkomster som sikkerhed for et sådant lån.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 350.000 kr.

Et lån af denne størrelse kan meget nemt tænkes at skulle fungere som et lån til en tilbygning eller en andelslejlighed. Sommetider dækker forbrugslån nemlig også over titler som boliglån eller billån. Ved et forbrugslån af denne størrelse gælder det, at der bliver opkrævet et oprettelsesgebyr, som vil blive udregnet ud fra en procentsats af lånet.

Der kan også meget nemt tilstøde andre former for gebyrer, som man bør have styr på, inden man tager det endelige valg af lån. Som altid gælder det, at et lån vil blive dyrere, hvis løbetiden forlænges. Det bevirker nemlig, at du kommer til at betale flere renter.

Et forbrugslån på 350.000 kr. med en løbetid på 20 år vil typisk give dig som låntager en månedlig afgift på mellem 2.200-2.600 kr. Ser man imidlertid på udgifterne totalt set, løber lånet op på en udgift et sted mellem 550.000 og 600.000 kr.