Lån 35000

Er du kreditværdig og over 18 år, vil det være relativt nemt at få lov til at låne 35.000 kr. hos de forskellige låneinstanser, og du kan endda få pengene her og nu.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 35.000 kr.

Et alternativ til et forbrugslån kan være en kassekredit. Her bestemmer du selv, hvornår du vil have pengene, og hvor hurtigt du vil tilbagebetale dem. Kassekredit-løsningen er dog også omfattet af en lidt højere rente, men først når pengene bliver hævet, hvilket adskiller sig markant fra et forbrugslån. Ved et forbrugslån skal du nemlig altid betale månedlige afdrag, selvom du vælger at lade pengene stå på din konto.

Anvender du vores låneberegner, kan du dog sagtens finde et forbrugslån, hvor renten er lavere end de 8-15%, der er karakteristiske for kassekredit-ordningen.

Du bør ikke lade forbrugslånet løbe længere end højst nødvendigt. For du kommer til at betale mere i rente på lånet, jo længere løbetiden er. Fordelen vil dog samtidig være, at de månedlige ydelser holdes på et relativt lavt niveau.

Et lån på 35.000 kr. med en løbetid på 6 år vil typisk lande på en månedlig afgift mellem 500-900 kr., og du vil totalt set skulle betale mellem 40.000-45.000 kr. for forbrugslånet.