Lån 300000

Større lån som 300.000 kr. vil generelt være møntet en tilbygning, en ny bil, båd, eller måske en andelslejlighed. Bemærk, at forbrugslån også kan dække over betegnelser som boliglån eller billån.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 300.000 kr.

Er man alene om at søge et forbrugslån på 300.000 kr., kan det være en udfordring at få godkendt låneansøgningen. En del långivere kræver således, at der stilles med to indkomster som sikkerhed. Har man en friværdi i sin bil, båd eller hus kan det imidlertid også udgøre en sikkerhed.

Ved optagelse af lånet bliver der opkrævet et oprettelsesgebyr, som udgør en vis procentsats af lånet. Der kan dog sagtens komme mange andre gebyrer i forbindelse med låneaftalen, hvorfor vi kun kan varmt anbefale, at man nærstuderer disse ekstra udgifter, før aftalen bliver en realitet. Mange forbrugere får sig ofte en grim overraskelse, især hvis man ikke har tjekket de årlige omkostninger i procent.

Udvider man lånets løbetid, bliver den totale udgift til lånet også det større, da man betaler mere i rente. Et lån på 300.000 kr. med en løbetid på 20 år vil oftest give en månedlig afgift på mellem 2.000-2.500 kr., og den endelige regning for lånet lyder derfor på mellem 470.000-500.000 kr.