Lån 30000

Et forbrugslån på 30.000 kr. kan tænkes at fungere som en udbetaling til nye møbler i din lejlighed, en ny terrasse, en rejse for hele familien, en brugt bil eller måske en motorcykel.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 30.000 kr.

Som udgangspunkt er det nemt at få lov til at etablere et forbrugslån på 30.000 kr., og det er da også en eftertragtet løsning for mange forbrugere. Ofte kan man styre helt uden om forbrugslånene ved at oprette en kassekredit. Det er et fleksibelt valg, da du selv bestemmer, hvornår du ønsker pengene, og hvor hurtigt de skal betales tilbage. Kassekreditten er omfattet af en lidt højere rente end forbrugslånene, men denne træder først i kraft, når pengene hæves.

Ønsker du derimod et forbrugslån, kan du forvente at skulle betale en lidt lavere rente, men til gengæld betaler du månedlige afdrag, selvom du lader pengene stå på din konto. Jo længere løbetiden ender med at blive, desto dyrere bliver lånet også. En længere løbetid giver dig dog chancen for at komme af sted med en lav månedlig ydelse. Et forbrugslån på 30.000 kr. med en løbetid på 5 år vil typisk lande på en månedlig afgift på mellem 500-900 kr.