Lån 250000

Vil man optage et forbrugslån på 250.000 kr., kan det flere steder være svært at være alene om at optage lånet. En del långivere kræver to indkomster som sikkerhed for et sådant lån.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 250.000 kr.

Friværdi i bil, båd eller hus kan opveje dette. Et lån af denne størrelse kan for eksempel være et lån til en tilbygning, en ny bil, båd eller f.eks. et sommerhus. Sommetider dækker forbrugslån også over boliglån eller billån.

Et lån i denne størrelseskategori vil være omfattet af et oprettelsesgebyr, som normalt er udregnet efter en procentsats af lånet. Der kan også komme andre gebyrer, og vi anbefaler, at man tager et nærmere kig på de forskellige udgifter, før man beslutter sig endeligt.

Du bør tænke på, at jo længere løbetiden bliver, jo dyrere bliver lånet også totalt set, da du skal lægge mere i renter. En strategi kan være at overveje, om man bør låne en større sum penge på én gang og derefter øremærke disse til en omlægning af de små lån.

Et lån på 250.000 kr. med en løbetid på 15 år vil give en månedlig afgift på mellem 2.000-2.500 kr., som du vil ende med at betale 350.000-380.000 kr. for.