Lån 25000

Et forbrugslån på 25.000 kr. kan for eksempel være et lån til nye møbler i din bolig, en lækker rejse, en mindre, brugt bil eller en motorcykel. Som udgangspunkt er det relativt nemt at få lov at låne de 25.000 kr., hvorfor det også er et ultrapopulært lån.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 25.000 kr.

Ofte vil det være nemt at optage et lån af denne størrelse ved at oprette en kassekredit. Det er en fleksibel løsning, da du selv kan afgøre, hvornår pengene skal udbetales, og hvor hurtigt de skal tilbagebetales.

Du betaler dog en lidt højere rente, men altid først når pengene er hævet. Debitorrenten for kreditkort ligger typisk et sted mellem 8-15% med mulighed for at betale af, hvornår du vil. Betaler du af med det samme, vil du oven i købet sommetider helt undgå renter. Det kan være, du ingen løbetid har på din kredit, hvilket giver en større fleksibilitet.

Ønsker du et egentlig forbrugslån, må du forvente at få tilbudt en lidt lavere rente, men til gengæld skal du betale, selvom du ikke bruger pengene. Brug gerne vores lettilgængelige forbrugslånsberegner for at få konkrete tal på netop din lånesituation. Bemærk, at dit forbrugslån bliver dyrere, jo længere det løber.