Lån 200000

Har du brug for at låne 200.000 kr, vil du typisk være ganske tæt på den max. sum, som du har mulighed for at låne på egen hånd.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 200.000 kr

200.000 kr. kan bl.a. udgøre et lån til en større boligudgift, køretøjer eller et sommerhus. Et forbrugslån i denne størrelsesorden omfatter, at der skal betales et oprettelsesgebyr, hvilket udgør en procentsats af lånet. Der kan også være andre gebyrer inkluderet i lånetilbuddet, og vi anbefaler, at man altid tager et nærmere kig på de enkelte udgifter, før man tager sit endelige valg. Du kommer til at betale mere i rente for lånet, jo længere løbetiden bliver.

Du kan altid med fordel overveje, om det mon ikke kan betale sig for dig at låne en større sum og derefter få omlagt de mindre lån. Det er slet ikke et ukendt fænomen, at man som forbruger ikke tænker langsigtet og derfor i stedet optager flere små lån i stedet for kun ét stort. Det bliver gerne en dyr investering.

Et lån på 200.000 kr. med en løbetid på 15 år vil typisk lande på en månedlig afgift mellem 1.500-1.800 kr., som du vil ende med at betale mellem 280.000-310.000 kr. for.