Lån 20000

Et forbrugslån på 20.000 kr. kan for eksempel være et lån til nye møbler i din bolig, en lækker rejse, en mindre, brugt bil eller måske den motorcykel, du så længe har drømt om.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Optag et forbrugslån på 20.000 kr

Som udgangspunkt er det relativt nemt at få lov til at låne 20.000 kr., hvorfor det også er et ganske eftertragtet lån hos forbrugerne. Ofte vil dét at oprette en kassekredit være en nem måde til fremskaffelse af beløb i denne størrelsesorden.

Det er samtidig en yderst fleksibel måde, da du her selv kan fastsætte, hvornår du vil have pengene i hænderne, og hvor hurtigt de skal tilbagebetales.

Du ender dog med at betale en lidt højere rente, men det sker først, når pengene hæves. Satser du i stedet på at optage et lån, kan du forvente at skulle betale ca. 600 kr. pr. måned med en løbetid på 5 år. Dette betyder, at du ender med at have betalt f.eks. 35.000 for de 20.000 kr.

Jo længere løbetid, jo dyrere bliver lånet totalt set, idet du betaler mere i rente. Men samtidig er den månedlige ydelse lav.

Brug vores forbrugslånsberegner for at få konkrete tal på netop din lånesituation.