Lån 150000

Et forbrugslån på 150.000 kr. er ofte tæt på den maksimale sum, man som enkelt person har mulighed for at låne. Et lån af denne størrelse kan bl.a. være et lån til en større udgift i boligen, et større arrangement, en bil eller sågar et kolonihavehus.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 150.000 kr

For et forbrugslån af denne størrelse gælder det, at der skal betales et oprettelsesgebyr, som i hovedreglen udregnes efter en procentsats af lånet. Sommetider vil der også være andre gebyrer, og vi anbefaler, at man tager et nærmere kig på de forskellige udgifter, før man beslutter sig endeligt.

Husk, at lånet bliver dyrere i takt med, at løbetiden bliver forlænget, da du skal betale mere i rente. Derimod skal du kun betale en lav månedlig ydelse. Du bør stærkt overveje, om du skal optage ét stort forbrugslån, så du eventuelt kan omlægge de mindre.

Der er ofte mange forbrugere, som optager flere små forbrugslån over et kortere tidsrum. Det er tit en ret dyr tendens, hvorfor man bør samle lånene i ét. Et lån på 150.000 kr. med en løbetid på 10 år ender gerne med en månedlig afgift på mellem 1.500-1.800 kr., som totalt set koster dig mellem 190.000-210.000 kr.