Lån 100000

Med et lån på 100.000 kr. er du nødt til at optage et almindeligt forbrugslån eller privatlån, som de også kaldes. Et lån i denne størrelsesorden kan være øremærket en større udgift i din bolig, et bryllup, en brugt bil eller en totalrenovering af køkkenet.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Forbrugslån 100 000 kr

Lån 100.000 kroner her og nu! Det kan være præcis det beløb, du skal bruge til brylluppet, drømmerejsen til Hawaii eller det nye badeværelse. Har du ikke rede penge, kan du få et lån på 100.000 kroner ad flere kanaler. Vi viser dig, hvordan du billigst optager et lån, så læs med.

De fleste forbrugere når ind i en fase, hvor det bliver nødvendigt at stifte gæld. Det kan være i forbindelse med køb af bolig eller bil, ligesom større udskrivninger som hvidevarer, rejser og fester kan være en tung post, når der skal lægges budget. De 100.000 kroner kan lånes på flere forskellige måder. Det nærliggende er at søge om et banklån, hvor du måske allerede har andre lån samt diverse bankaftaler, men der kan være flere grunde til, at banken ender med at sige nej. Det kan være alt fra en for høj alder til en for lav indkomst samt en manglende tro på iværksætterprojektet. Men et nej bør ikke være et endegyldigt farvel til drømmene.

Lad os antage, at du skal bruge de 100.000 kroner til rent forbrug og derfor ser bort fra billån og boliglån. Flere banker er gået online og er således med til at give markedet for online forbrugslån et bedre billede udadtil. Her kan man blot nævne eksempler som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank, der hver især er blevet kåret som nogle af de bedste banker og topper listen over betroede låneudbydere. Begge banker giver endvidere mulighed for forbrugslån op til henholdsvis 400.000 og 350.000 kroner, hvilket er nogle af de højeste beløb inden for private forbrugslån. Markedet præges dog af en lang andre attraktive udbydere, der er mere end klar til at låne dig 100.000 uden sikkerhed, hvis du blot kan leve op til få krav såsom et alderskrav på minimum 18 år samt specifikke krav til dit indtægtsniveau.

Sådan låner du online

Først bør du gøre brug af vores låneberegner, så du kan danne dig et overblik over, hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde dig. Indtast 100.000 kroner som lånebeløb og begynd at regne på den ønskede løbetid. Vurdér ud fra afdragene, hvad der bedst kan svare sig i din økonomiske situation: har du brug for en længere løbetid og mindre afdrag, eller foretrækker du mon højere afdrag og en kortere løbetid? Når du har udvalgt de bedste tilbud, kan du helt uforpligtende indsende ansøgninger til de respektive långivere via online blanketter. Svaret falder lynhurtigt, nogle udbydere lover en svartid helt ned på et kvarter. Aftalen er først bindende ved underskrivelse med Nem-ID, hvorefter pengene sættes til udbetaling. I nogen tilfælde kan du have lånt de 100.000 kroner inden for en dags tid, og helt uden at have fjernet dig fra dagligstuen.

Hvad koster det at låne 100.000 kroner?

Svaret er ikke entydigt, da meget kommer an på dine personlige forhold, såsom indkomst og eventuelle betalingsanmærkninger, ligesom en medansøger (såsom ægtefællen) kan være et stort plus.

Flere långivere har særdeles attraktive renter, der kan ligge fra ca. 8% og op til 15% ved lån op til 100.000 kroner, men der findes også langt dyrere lån på forbrugsområdet, der sagtens kan bevæge sig op over de 30%. Det er netop de sidstnævnte lån, som du bør holde dig langt væk fra. Hemmeligheden er at se på de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP), og ikke blot på henholdsvis den pålydende rente samt debitorrenten. ÅOP indberegner samtlige omkostninger på lånet, heriblandt diverse gebyrer. Et forbrugslån hentet fra en online udbyder vil typisk være dyrere end de traditionelle banklån og realkreditlån, herunder bolig- og billån, da der ikke skal stilles sikkerhed. Der er imidlertid en række forbrugere, som vælger at optage flere mindre forbrugslån i stedet for ét stort. Det kan resultere i et mindre økonomisk overblik, ligesom udgifterne vil stige markant grundet de ekstra renter og gebyrer. Låner du over 100.000 kroner, vil du også kunne score en ekstra lav rente.

Her på hjemmesiden kan du finde flere gode tips til, hvordan du kommer videre med dine lånedrømme og finder de billigste lån på 100.000 kroner, så brug vores vejledninger allerede i dag, inden du sætter underskriften på låneaftalen. Held og lykke!