Lån 10000

Vil du låne 10.000 kr? Har du brug for et mindre forbrugslån på omkring 10.000 kr., er der forskellige ting, som du bør have in mente. Et lån af den størrelse kan typisk anvendes til køb af en computer, fjernsyn, cykel, sofa, rejse eller lignende.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

[topzly_list id="Privatlan_DK_filter" show_filter="true"]

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Mindre forbrugsgoder, som kan være af stor funktionalitet eller udgøre en meget konkret oplevelse, som du har gået og sukket efter hele vinteren.

Det er relativt nemt at få lov til at låne 10.000 kr., hvorfor det også er et populært lån. Ofte kan man få dette beløb ved at oprette en kassekredit, og det er nemt. Det er samtidig en fleksibel måde, da du her selv bestemmer, hvornår du vil have pengene, og hvor hurtigt du vil betale dem tilbage.

Du betaler dog en lidt højere rente, men først når pengene er hævet. Ønsker du derimod at optage et lån, kan du som regel forvente at skulle betale mellem 300 og 600 kr. om måneden med en løbetid på f.eks. 2-4 år.

Jo længere løbetiden er, jo flere penge ender du med at betale i alt, da du betaler mere i rente. Til gengæld bliver det så muligt at betale en lav månedlig ydelse.