Billige lån

Et billigt lån er naturligvis ikke bare et billigt lån. Det er et billigt lån for dig, hvis der er taget højde for din personlige økonomiske situation. Hos os finder du en brugbar vejledning, så du får det billigste lån!

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

 

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Interesseret i et billigt lån?

Som udgangspunkt bliver lånet billigere, jo mere sikkerhed du har at tilbyde banken. Ligeledes bliver långiveren også mere indifferent over for, hvad lånet skal bruges til, hvis du f.eks. har en høj månedlig indtægt, låner pengene sammen med en partner eller har stor friværdi i dit hus.

Med andre ord afhænger et lån af den risiko, som banken løber for at låne dig penge. Og så er det naturligvis en forretning som alt muligt andet, hvorfor man bør undersøge markedet for at opnå det mest konkurrencedygtige lån. Det er derfor, vi har lavet denne hjemmeside.

Vi tilbyder dig forskellige redskaber, hvorved du hurtigt kan lave beregninger og finde oplysninger, som passer på den enkelte situation. Det er vigtigt at finde ud af, hvilke tal man skal kigge på. ÅOP giver det mest virkeligsnære billede af dine månedlige udgifter. Men du bliver også præsenteret for debitorrente og lignende fænomener, som du måske ikke kender forskellen på.