Forbrugslån

Et forbrugslån kan i virkeligheden være mange ting. Nogle steder kan kategorien for eksempel også dække over billån. Det kommer helt an på, hvordan långiveren har valgt at organisere tilbuddene. Her kan du få overblik over de mange forbrukslån.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Få overblik over forbrugslån

Oftest er forbrugslån dog en bred kategori, hvor långiveren egentlig ikke blander sig i, hvad du bruger dine penge på. Her på siden har du mulighed for at sammenligne forskellige lån og finde den laveste rente. Desuden finder du oplysninger om lånene, så du har mulighed for at vælge ud fra flere karakteristika såsom løbetid, afdragsfrihed, sikkerhed for lånet, optagelse af lån sammen med en partner etc.

Der kan være flere variabler, som afgør, hvor du finder det mest gunstige lån. Via vores forbrugslånsberegner har du mulighed for at indtaste dine data og finde det lån, som passer til netop din profil. Overvej også, om du bør samle de mindre lån i ét stort. Der er ofte penge at spare, og du får et bedre overblik over finanserne!

En del forbrugere har faktisk allerede en del små forbrugslån, som er optaget i forbindelse med køb af enkelte produkter. Dette er ofte en dyrere måde at optage lån på, men tit også fristende og nemt!