Billån

Er du på udkig efter et billån, har du hos os mulighed for at sammenligne de forskellige låntyper og udbydere, som tilbyder billånsprodukter. Det betyder, at du bliver i stand til at finde den laveste rente gennem vores billånsberegner.

• Sammenlign renter • Få tilbud • Klar sammenligning

1. Lånebeløb

Vælg lånebeløbe: 1000 - 500 000kr

2. Din alder?

Hvor gammel er du?

3. Registrert i RKI?

Nogle långivere accepterer dette

Nej

Ja

Lad bankerne konkurrere om dig

Lavesterente er en uafhængig websted som hurtigt hjælper dig med at finde et godt lån med lav rente og betingelser der passer dig og dine behov.

 

Vis långivere
 • icon

  1. VÆLG LÅNEBELØB

  Lån 500 000kr – uden sikkerhed!

 • icon

  2. SAMMENLIG GRATIS

  Fra de største långiverne!

 • icon

  3. VÆLG LÅNGIVERE

  Rente fra 3,25 % – hurtig respons!

Find det mest optimale billån

Der er en række forskellige ting, som du bør overveje, inden du optager et billån. F.eks. er det et centralt element, om du ønsker at købe en ny eller gammel bil. Det er nemlig ikke alle långivere, som låner penge ud til køb af gamle biler, og mange banker m.fl. forkorter lånetiden, hvis der er tale om en gammel bil. Alderen kan f.eks. blive fratrukket løbetiden. Man kan også finde långivere, som kræver, at bilen har en særlig form for miljømærkning. Dernæst er det også afgørende, om du har sparet noget op til dit bilkøb.

Måske har du mulighed for at stille en ejendom som sikkerhed for lånet. Hvis du har brug for at låne til hele købet, kan dette også være et punkt, som mindsker udbuddet af långivere. Omvendt kan penge til udbetalingen være en måde at få renten ned. Flere långivere tilbyder relaterede produkter, såsom forsikring og servicetjek, mens andre samarbejder med forskellige leasingselskaber.