Find det mest optimale billån!


Er du på udkig efter et billån, har du hos os mulighed for at sammenligne de forskellige låntyper og udbydere, som tilbyder billånsprodukter. Det betyder, at du bliver i stand til at finde den laveste rente gennem vores billånsberegner.

Långiver Maks lån Søg nå
400.000 www.banknorwegian.dk
75.000 kr. www.fokuslån.dk
350 000 kr www.santander.dk
50.000 kr. www.leasy.dk
50.000 https://www.nordiclaan.dk/
100.000 kr. www.der.dk
10.000 kr. www.leasy.dk
100 000 kr www.santander.dk
100.000 kr. www.der.dk
75.000 kr. www.lånlet.dk
*Renten udarbejdes ud fra en individuel kreditvurdering.

Der er en række forskellige ting, som du bør overveje, inden du optager et billån. F.eks. er det et centralt element, om du ønsker at købe en ny eller gammel bil. Det er nemlig ikke alle långivere, som låner penge ud til køb af gamle biler, og mange banker m.fl. forkorter lånetiden, hvis der er tale om en gammel bil. Alderen kan f.eks. blive fratrukket løbetiden. Man kan også finde långivere, som kræver, at bilen har en særlig form for miljømærkning. Dernæst er det også afgørende, om du har sparet noget op til dit bilkøb.

Måske har du mulighed for at stille en ejendom som sikkerhed for lånet. Hvis du har brug for at låne til hele købet, kan dette også være et punkt, som mindsker udbuddet af långivere. Omvendt kan penge til udbetalingen være en måde at få renten ned. Flere långivere tilbyder relaterede produkter, såsom forsikring og servicetjek, mens andre samarbejder med forskellige leasingselskaber.